Be original…

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja određuju pravila i regulacije korištenja Wiip stranice, na adresi www.wiip.hr.

Korištenjem web stranice pretpostavljamo da prihvaćate uvjete korištenja. Ne nastavljajte koristiti wiip.hr ako se ne slažete s uvjetima korištenja na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija odnosi se na Uvjete i odredbe, Izjavu privatnosti, Izjavu o odricanju odgovornosti te sve ugovore:

“Klijent”, “Vi” i  “Vaš” referira se na Vas, osobu koja se nalazi na web stranici i u skladu je s odredbama tvrtke. “Tvrtka”, “Mi”, “Naš” referira se na našu tvrtku. “Mi” se također referira na oboje, klijenta i nas. Svi uvjeti odnose sa na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne kako bi se postupak naše pomoći klijentu proveo na najprikladniji način u svrhu zadovoljenja potreba klijenata. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i / ili on/ona, uzimaju se kao zamjenjive i stoga se odnose na istu.

Kolačići

Upotrebljavamo kolačiće. Pristupom na wiip prihvatili ste upotrebu kolačića u skladu s Wiipovom politikom privatnosti.

Većina interaktivnih web lokacija koristi kolačiće kako bi imale podatke o posjetitelju web stranice. Koristimo kolačiće kako bismo omogućili funkcionalnost određenih područja, te da bi našim korisnicima olakšali posjetu web stranice. Neki od naših partnera / oglašivača mogu također koristiti kolačiće.

Licence

Ako nije drugačije navedeno, Wiip i/ili davatelji licence zadržavaju sva materijalna prava intelektualnog vlasništva. Njima možete pristupiti s wiip mjesta. Osobna upotreba je podložna ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Nije dozvoljeno:

 • Ponovno objavljivati materijale s wiip.hr
 • Prodavati, slati, iznajmljivati ili dijeliti licencirane materijale s wiip.hr
 • Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijale s Wiip.hr
 • Redistribuirati sadržaj s Wiip.hr

Ovaj Sporazum započinje datumom ovog Ugovora.

Dijelovi ove stranice nude priliku korisnicima objavu i razmjenu mišljenja i informacija. Wiip ne filtrira, uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Wiipa, njegovih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj je dopušteno važećim zakonima, Wiip neće biti odgovoran za komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljene kao posljedica bilo koje uporabe i / ili objavljivanja i / ili pojavljivanja komentara na ovoj web stranici.

Wiip zadržava pravo nadzirati i uklanjati sve komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Vi jamčite i izjavljujete da:

 • Imate pravo objavljivati komentare na našoj web stranici
 • Komentari ne zadiru ni u kakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
 • Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
 • Komentari se neće koristiti za promociju poslovnih, prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti te nezakonitih aktivnosti.

Ovim putem dajete Wiipu licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih za upotrebu, reprodukciju i uređivanje bilo kojeg od Vaših komentara u bilo kojem obliku i obliku ili mediju.

Hyperlink na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Vladine agencije;
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;
 • Distributeri internetskog imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao I na web stranice drugih poduzeća; i
 • Akreditirana poduzeća cijelog sustava, osim traženja neprofitnih organizacija, trgovačkih centara za dobrotvorne organizacije i grupacija za prikupljanje dobrotvornih fondova.

Te se organizacije mogu povezivati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima na web mjestu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za vezu od sljedećih vrsta organizacija:

 • opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
 • web mjesta dot.com zajednice;
 • udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 • mrežni distributeri direktorija;
 • internetski portali;
 • računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke; i
 • obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od tih organizacija ako odlučimo da: (a) veza nas ne bi činila nepovoljnijim prema nama samima ili prema našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa kod nas; (c) korist koju nam je vidljivost hiperveze nadoknađuje odsutnost Wiip-a; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te se organizacije mogu povezivati s našom početnom stranicom sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u prethodnom stavku i želite se povezati s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila. Uključite svoje ime, ime organizacije, kontaktne podatke kao i URL svoje web stranice, popis svih URL-ova s kojih namjeravate povezati našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji za koju želite vezu. Odgovor očekujte unutar 2–3 tjedna.

Odobrene organizacije mogu imati hipervezu na našu web stranicu kako slijedi:

 • Korištenjem našeg korporacijskog imena; ili
 • Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan; ili
 • Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web stranice koji je povezan s time ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na stranicama stranke koja ga povezuje.

Nije dopušteno korištenje Wiipovog logotipa ili drugih umjetničkih djela radi povezivanja, ako ne postoji ugovor o licenci.

iFrames

Bez prethodnog pismenog odobrenja ne smijete stvarati Iframeove oko naših web stranica. One ne smiju mijenjati vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost o sadržaju

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na Vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas štititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili zločinačka ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih strana ne smije se pojavljivati na web stranicama.

Vaša privatnost

Molimo pročitajte Pravila o privatnosti.

Prava

Pridržavamo pravo zahtijevati uklanjanje svih ili bilo kojih određenih veza na našoj web stranici. U slučaju zahtjeva, prihvaćate odmah ukloniti sve veze na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku. Stalnim povezivanjem na našu web stranicu, prihvaćate se obvezati i slijediti ove povezne uvjete i odredbe.

Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo koji link koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u bilo kojem trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako odgovoriti.

Ne jamčimo da su podaci na ovoj web stranici točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web mjestu ažurira.

Odricanje

U najvećoj mjeri koja je dopuštena zakonom isključujemo sva jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i njenu upotrebu. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili Vašu odgovornost za smrt ili osobne ozljede;
 • ograničiti ili isključiti našu ili Vašu odgovornost za prevaru ili lažno predstavljanje;
 • ograničiti bilo koju od naših ili Vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
 • isključiti sve naše ili Vaše obveze koje prema važećem zakonu ne mogu biti isključene.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom Odjeljku i na drugim mjestima u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) reguliraju sve obveze proizašle iz odricanja, uključujući obveze proizašle iz ugovora, odštetne odgovornosti i kršenja zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za gubitak ili štetu veće prirode.

Povratak na vrh