Be original…

Filozofija 5 prednosti


Filozofija 5 prednosti Wiipa je razvojna filozofija koncepta proizvoda orijentirana na potrošačko iskustvo

Od samog početka, jednostavnost i minimalizam su naša filozofija estetike dizajna. Razumijemo kako detalji čine razliku, stoga smo razvili filozofiju 5 prednosti. 5 prednosti Wiipa je rezultat kvalitetnog procesa izrade proizvoda. Koncept filozofije ističe sljedeće značajke: nema problema s pregrijavanjem uređaja; bez gumba za uključivanje/isključivanje – prirodan način vapinga: samo udahnite; bez duhana; nema opušaka i neugodnog mirisa; pušenja, a na kraju – nema čekanja između 2 inhaliranja.

Nema pregrijavanja

Uz Wiip ne postoji mogućnost pregrijavanja uređaja. Hardverska arhitektura uređaja i najsuvremenija tehnologija pružaju korisnicima najsigurnije i najbolje iskustvo – wiipanje.

Nema gumba za uključivanje i isključivanje

Ne morate se brinuti hoće li se Vaš uređaj slučajno uključiti u džepu ili torbi. Dok smo dizajnirali Wiip uređaj, posebice smo obratili pozornost da ga učinimo što prirodnijim i jednostavnijim. Wiip je dizajniran tako da je jednostavan – udahnite i uključen je!

Bez duhana i ostalih štetnih sastojaka iz njega

Duhan kao i duhanski dim sadrži preko 4000 kemijskih spojeva od kojih je 200 otrovnih plinova i preko 50 kancerogenih tvari.

Bez opušaka i neugodnog mirisa

Wiip je izrazito društveno i okolišu prihvatljiv proizvod. Dok koristite Wiip vodite brigu o okolišu više nego što mislite. Wiipov tim je svjestan svjetskog problema s mikroplastikom što je ogroman ekološki problem kojem ”potpomaže” pušenje cigareta i opušci. Budite savjesni i zaWiipajte.

Nema čekanja između 2 wiipanja

Ako se dobro zabavljate ili Vam je samo stresan dan, uz Wiip nema čekanja između wiipanja. Wiipate kad god i koliko želite *.

*pretjerana konzumacija nije preporučena.
*Wiipode je potrebno pravilno zbrinuti u otpad.
Povratak na vrh