Be original…

Politika kvalitete


Temeljna vrijednost naše tvrtke je kontroliranje kvalitete proizvoda i njegove izrade.

Temeljna vrijednost naše tvrtke je kontrola kvalitete proizvodnje i samog proizvoda. Upravljajući kvalitetom, kontinuirano ju implementiramo od početka faze razvoja i realizacije proizvoda finalnog artikla koji nudimo krajnjem kupcu.

Osiguranje kvalitete

Sustav osiguranja kvalitete temelji se na primjeni specifičnih standarda iz područja upravljanja kvalitetom. U nastojanju da zadovoljimo i nadmašimo stroge principe dobre proizvođačke prakse, u sustav osiguranja kvalitete integriramo visoke standarde proizvodnje. Birane sirovine, suvremena strojna proizvodnja i stručno osoblje osiguravaju neprestanu kvalitetu završnog proizvoda. Zbog toga su naši proizvodi proizvedeni i ispitani u skladu sa standardima.

Kontrola kvalitete

Kontrola kvalitete se odnosi na nadzor nad proizvodnim procesom tijekom njegova odvijanja. Nadzor kvalitete se provodi u dva dijela. Prvo se provodi unutrašnja kontrola kvalitete od samih proizvođača. Zatim se provodi vanjska kontrola kvalitete koju obavljaju tijela za ocjenjivanje sukladnosti, kupci, konkurenti i samo tržište.

Kontrola kvalitete provodi se kontinuirano i obuhvaća sve sirovine, ambalažu i gotove proizvode. Pri tome se koristimo suvremenim analitičkim metodama i tehnikama ili metodama razvijenim za naše specifične potrebe.

Povratak na vrh