Be original…

Korisnička podrška


Na ovoj stranici možete pronaći odgovore na česta pitanja, načine kontaktiranja i mnoge druge korisne informacije. Možete nas kontaktirati e-poštom, pozivom, ispunjavanjem kontakt forme ili jednostavno pokušajte pronaći odgovor na Vaše pitanje u sekciji čestih pitanja.

Česta pitanja

Kako koristiti?

Wiip uređaj i WiiPodi su spremni i jednostavni za korištenje odmah nakon kupovine.

Pročitajte više

Za koga je Wiip?

Wiip je više od alternative pušenju, to je iskustvo slobode za sve punoljetne osobe koje biraju pametnije, bolje i drugačije.

Pročitajte više

Kupci nam znače zaista mnogo i zato im želimo pružiti sve informacije na nekoliko načina. Naša korisnička podrška pronaći će odgovor na sva Vaša pitanja - od pitanja o proizvodima i korištenju do pravnih, tehničkih i znanstvenih pitanja.

Razumijevanje korisnika ključno je kako bismo mogli pružiti dobru uslugu te prodati proizvod. Možemo reći kako zaista razumijemo naše kupce te smatramo kako je kvalitetna potpora srce uspješnih tvrtki. S kvalitetnim i proaktivnim pristupom želimo održati kvalitetu sustava korisničke podrške, razvijati Wiip account program i svakim danom unaprijeđivati odnose s korisnicima.

Uočili smo mnogo prilika u redovitoj komunikaciji s našim korisnicima. Kupci nam kroz sustav podrške pružaju vrijedne informacije i preporuke za poboljšanje, što vodi do bolje komunikacije i unaprijeđenih proizvoda. Dok smo pripremali naše zaposlenike za izazove korisničke podrške, posebice smo obratili pozornost na njihove vještine ophođenja i komunikacije.

Trebate više informacija?

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam email

Nazovite nas

Povratak na vrh