Be original…

Postani Wiip partner

Usredotočeni smo na izgradnju razgranate mreže ovlaštenih partnera Wiip brenda. Pri tome u naš partnerski sustav uključujemo pojedinačne potrošače, kao i tvrtke koje s nama dijele iste vrijednosti rada i odnosa.

Kroz niže navedeni obrazac možete u ime Vaše tvrtke podnijeti zahtjev za uključivanje u našu partnersku mrežu i tako poduprijeti pametne promjene u okolini. U okviru navedenog programa našim partnerima osiguravamo konstantnu podršku u poslovnom razvoju, marketingu, širenju vlastite mreže i obrazovnom razvoju svih uključenih zaposlenika.

Captcha

Molimo ispunite sljedeću prijavu. Ako ova deklaracija nije popunjena i poslana, Vaša prijava neće biti razmotrena. Potvrđujem da su svi podaci navedeni u ovom obrascu točni i da ću ih koristiti u poslovne svrhe za informiranje o aktivnostima i temama portala.

Svojim potpisom pristajem da će Wiip technology d.o.o. prikupljat i koristiti gornje podatke (ime, e-mail, PDV ID, telefonski broj...) za potrebe prodaje i marketinga (primanje e-pošte, kataloga, letaka...). Wiip technology d.o.o. upotrijebit će ih samo u te svrhe i neće prenositi podatke trećoj strani.

Povratak na vrh