Be original…

Otkrijte


Otkrijte vaš sljedeći najdraži lifestyle brend

Uz Wiip si slobodan

Kako koristiti Wiip? Izuzetno jednostavno – odaberi svoju Wiipod aromu, upari je sa uređajem, skini zaštitni usnik s Wiipoda i zawiipaj!

Sedam Wiipod aroma pažljivo su odabrane testiranjem i osluškivanjem potreba tržišta. Ukoliko planirate prestanak pušenja, a ne želite iza sebe ostaviti iskustvo duhana, za vas smo pripremili dvije duhanske arome – Tobacco i USA Mix, a za ljubitelje voćnih aroma tri vrste Wiipoda – egzotična aroma jagode, tropskog voća i potpuna aroma manga Za ljubitelje ljetnih okusa pripremili smo rashlađujuću aromu mente. Slušajući potrebe korisnika koji ne žele Wiipod sa nikotinom, patentirali smo beznikotinske Wiipode, a naši dosadašnji korisnici istih Wiip nazivaju “mini nargilom”.

Možeš birati i između 8 neodoljivih Wiipod Magnetic aroma, svaka stvorena kako bi tvoja iskustva bila još uzbudljivija. Započni dan sa Zavodljivim Ananas Cocktailom koji će ti probuditi osjetila na nevjerojatan način. Za osvježenje izaberi breskvu koja će ti donijeti val svježine, ili svježu lubenicu koja će te okrijepiti svojom sočnošću. Ako si u potrazi za nečim voćnim, jagoda će te osvojiti svojim punim okusom, dok će sočni mango dodati egzotičnu notu. Za one koji vole nježne arome, tu je vanilija koja će ti pružiti neodoljiv osjećaj ugodne topline. Ako pak preferiraš dublje, zavodljive okuse, Royal Tobacco će ti pružiti bogatstvo iskustva, dok će Gold Tobacco donijeti sofisticiranu notu u tvoj svakodnevni ritual.

Usporedite proizvode

Zašto je Wiip broj 1 električna cigareta u svijetu?

Uz certificarane arome koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije Wiip pruža osjećaj luksuza zbog finoće svojega dizajna.

Wiip je premium proizvod električnih cigareta razvijen za Tvoje potrebe. Nastao je kao rezultat posljednje i najnaprednije tehnologije stvaranja iskustva parom u proizvodu veličine prsta. Uz praktičnost, elegantnost i jednostavnost korištenja, Wiip donosi niz rješenja za sve Tvoje izazove.

Pronađi proizvod za sebe

Svijet Wiip prednosti

Naša filozofija estetike dizajna od samog početka ide u smjeru jednostavnosti i minimalizma. Znamo kako su detalji ti koji čine najveću razliku, i baš iz tog razloga smo osmislili 6 tehničkih i estetskih prednosti koje će maksimalno uljepšati wiipanje svakog našeg korisnika.

Otkrij prednosti

Povratak na vrh