Kao dio tima, moći ćete utjecati na budućnost svojim originalnim idejama te sudjelovati u izgradnji odnosa s našom razgranatom mrežom autoriziranih partnera. Pridružite se timu i postanite dijelom stvaranja drugačije okoline – pametnijeg, sigurnijeg i manje štetnog svijeta.

Jeste li osoba koju tražimo?

Wiip je dinamičan i brzo rastući brend koji predstavlja najmodernija rješenja za one koji su se odlučili odabrati pametniju alternativu. Radimo na poslovima koji pružaju samostalnost, zahtijevaju kreativnost i donose uzbuđenje svakom članu našeg tima. Tražimo osobe koje žele stjecati nova znanja i ostaviti trag u vremenu. U Wiipu, različitost nije samo stavka, već je stil kojim se vodimo prema stvaranju budućnosti – wiipanju.

Želite raditi za moderan brend?

Industrija vapea je dinamična i u konstantnom rastu posljednjih godina. Želimo biti korak ispred konkurencije, pa svakodnevno učimo i pratimo najnovije trendove u industriji. Pružamo Vam priliku da postanete dio tima koji će predlagati, dizajnirati, testirati i plasirati nova rješenja na tržištu. Ponajviše cijenimo kreativnost, bez obzira na poziciju. Kreativnost za nas znači preuzimanje rizika, djelotvorno rješavanje problema i prilagođavanje različitim potrebama.

Tim

Postoji jedna stvar koja brendu omogućuje potpuni uspjeh, a to je ukupna kvaliteta ljudskih resursa. Mi radimo, djelujemo i stvaramo kao tim. Otvorena smo i podupirajuća okolina sa snažnim vodstvom te uzbudljivim i izazovnim zadacima uz stimulativna primanja. U timu radimo najbolje što znamo dok se istovremeno zabavljamo i uživamo surađujući s ljudima koji nas inspiriraju.