X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Starter kit


Novi početak uz Starter kit već od 380,00* kn

Sa svojim praktičnim, jednostavnim i elegantnim dizajnom Wiip će postati najbolji dio Vaše svakodnevnice. Kako bi svatko pronašao Wiip za sebe, razvili smo uređaj u četiri jedinstvene boje – crna za snažne i odvažne, neutralna siva, nježna roza ili raskošna zlatna boja. Nije važno hoćete li ga nositi na poslovni sastanak, zabavu ili kavu s prijateljima. Wiip je prilagođen svakoj situaciji.

*Uz registraciju na Wiip myAccount ostvarujete pravo na 35% popusta pri kupnji prvog Starter kita. Cijena Starter kita zatim iznosi jedinstvenih 247,00 kn!

Kupite sad

Starter kit koji obećava

Spajanje Wiipa i WiiPoda je izuzetno lako. Naš je cilj učiniti Vam današnju užurbanu i globaliziranu svakodnevnicu što jednostavnijom, a na Vama je samo da odaberete pametno. Starter kit je sve što Vam je potrebno da krenete s pozitivnom promjenom.

Nezaboravni trenutci wiipanja

Wiip Starter kit sadrži Wiip uređaj, vezicu, USB punjač te dvije arome WiiPoda od 10 ml/mg (Tobacco Virginia i jagoda) kako bi imali priliku isprobati i duhansku i voćnu opciju. Spojite željeni WiiPod sa svojim uređajem i zaWiipajte. Napravite pozitivnu promjenu.

Prednosti Wiip registracije

Registrirajte se kao novi Wiip korisnik i osigurajte si najbolje iskustvo - wiipanje. Registracijom na Wiip program ostvarujete 35 % nižu cijenu za prvi Wiip Starter kit, ažurnu korisničku podršku te mnoge druge pogodnosti.

Priključite se
Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati ovisnost.