X

Ostvari popust od 35% na Starter kit, prilikom registracije

*Iskoristivo samo prilikom prve kupnje!

Registrirajte se

Wiipanje – napredna inovacija


Wiipanje je potpuno novi koncept slobode, a Wiip uređaj radi bez izgaranja ili zagrijavanja, pasivnog pušenja i lošeg mirisa. Duhanska se industrija susreće s nizom promjena u društvu, novim trendovima i izazovnim pogledom na pušenje. Među mnogim proizvodima, predstavljamo Vam promjenu industrije, Wiip uređaj – inovaciju koju ćete zasigurno primijetiti.

Uz Wiip više nema štetnih sastojaka iz duhana i duhanskog dima, neugodnog zadaha, gumba za uključivanje ili isključivanje, pregrijavanja, čišćenja i dolijevanja tekućine. Wiip je dizajniran tako da je nevjerojatno jednostavan – samo udahnite i uključen je! Cilj stvaranja Wiipa je pružiti najbolju alternativu pušenju, a istovremeno biti prijatelj društva.

Korištenjem najnaprednijeg pristupa tehnologiji uspjeli smo napraviti proizvod koji sadrži cjelodnevnu bateriju, arome koje traju do dvije kutije cigareta i proizvod koji djeluje u simbiozi s korisnikom. Dok uobičajene e-tekućine koriste nikotinsku bazu, WiiPodi koriste nikotinske soli koje Wiiperu osiguravaju iskustvo bez kašlja i grlobolje, intenzivniji okus i mnoge druge prednosti. Također, postoje beznikotinski Wiipodi, koji ne sadrže nikotin, te su završni korak pri odvikavanju od pušenja, također izvrsni su za korisnike nargile. Wiip je napravio sve kako bi Vam olakšao prestanak pušenja,  a na Vama je samo da kliknete shop i postanete dijelom Wiip priče. Odaberite razliku. Osjetite slobodu.

Povratak na vrh
UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži nikotin. Nikotin može izazvati ovisnost.