Be original…

Wiip X Pro animation
Wiip X animation

Osjeti PROmjenu!

Naprijed mogu ići svi, ali ispred može samo Wiip!

Već je odavno poznato da Wiip ne slijedi trendove već ih stvara. Para iz Wiip X Pro uređaja nema intenzivan miris koji ostaje na odjeći, kosi ili u prostorijama, kao što je to slučaj s dimom klasičnih cigareta; upravo iz tih razloga, Wiip X Pro je praktičniji za korištenje u javnosti i naprosto Vaš odabir broj jedan.

Wiip X Pro

Wiip X Pro

Još slađe iskustvo Wiipanja!

Od sada unutar Vašeg premium Wiip X Pro Starter Kita isprobajte raznolike certificirane arome koje će smanjiti želju za tradicionalnim cigaretama i njihovim štetnim sastojcima! Uživaj uz White Cherry Ice i Apple uz još više puffova i užitaka! Sastav e-tekućina u proizvodima usuglašen je s zahtjevima Direktive 2014/40/EU (TPD direktiva) i klasificiran je prema Uredbi (EC) No 1272/2008 (CLP). Jeste li znali da zagrijavanjem duhana nastaju štetni kemijski spojevi koji narušavaju zdravlje Vaših pluća? Kod Wiipoda nema zagrijavanja duhana već se koriste najkvalitetnije arome i nikotinske soli kako bi umanjili rizik od bolesti povezanih s pušenjem.

Wiip X Pro

Wiip X Pro

Prođi kroz dugu!

Istakni se u masi uz premium boje svog najnovijeg Wiip X Pro uređaja. Šarolika paleta od čak pet boja, sigurno neće proći nezapaženo! Odaberi između: Sapphire Blue, Unicorn, Deep Red, Black ili Pink boje i oživi posebnost u sebi. Wiip X Pro omogućuje odabir različitih razina nikotina, što olakšava postupno smanjenje ovisnosti o nikotinu, nema čišćenja i čekanja između udisaja! Vaš Wiip uređaj je spreman za korištenje samim umetanjem Wiipoda! Da bi optimizirali Vaše iskustvo Wiipanja, od sada Vaš Wiip uređaj punite putem USB-C kabela koji se koristi i za punjenje najnovijeg iPhone uređaja! Jednostavno zar ne?

Wiip X Pro

Wiip X Pro

Karakteristike od kojih staje dah!

Jeste li znali da zagrijavanjem duhana nastaju štetni kemijski spojevi koji narušavaju zdravlje Vaših pluća? Kod Wiipoda nema zagrijavanja duhana već se koriste najkvalitetnije arome i nikotinske soli kako bi umanjili rizik od bolesti povezanih s pušenjem. Mnogi ljudi koriste Wiip uređaje kao dio programa za prestanak pušenja jer im omogućuju postupno smanjenje unosa nikotina i kontrolu želje za cigaretama.

Wiip X Pro

Wiip X Pro

Ekološki osviješten!

Wiip X Pro uređaj ne proizvodi pepeo ili opuške, što znači manje nereda i manji rizik od zapaljenja i oštećenja Vaše imovine! Wiip je razvijen u smislu jednostavnosti i ekološke održivosti. Wiipod se lako i brzo mijenja, a materijali koji se koriste u proizvodnom procesu se mogu reciklirati u za to predviđene otpadne ambalaže, te se mogu ponovno koristiti. Time Wiip X Pro stvara manje otpada u odnosu na druge električne cigarete te tradicionalne cigarete!

*Vaši Wiipodi i Wiipodi Magnetic idu u sve Wiip uređaje!

Povratak na vrh